• August 19, 2022

Märklig dröm

Hej igen alla följare, hoppas det finns några kvar som vill läsa mina texter. Idag kommer jag skriva om något jag upplevt, men ändå inte upplevt. Jag satt i soffan en kväll för två, tre veckor sen och kollade på en riktigt hemsk skräckfilm. Filmen var från 2012 tror jag och handlade om en man som blev inlåst i en stor sal. I salen fanns det massor av maskiner som exempelvis truckar, traktorer och kranar. Sånna stora kranar som är så mäkta imponerande för hur de hanterar tunga föremål.

Som sagt, han blev inlåst i den här lokalen och som i alla skräckfilmer gick han ju rakt in i det mörkaste rummet, och ja ni kan ju gissa vad som hände med denna stackars mannen. Han…. ja, han dog. Riktigt tragiskt, men vad är de man brukar säga. Går man in i dessa mörka rum i en enorm lokal får man väl tänka efter lite istället.

Men nu till det jag upplevde, men ändå inte. Efter denna kvällen gick jag o la mig runt ett, halv två kanske. Jag somnade ganska skönt, men sen blev mina drömmar så otroligt verkliga. Jag drömde att jag var mannen i filmen. Men skillnaden här var att. Jag gick in i det mörka rummet precis som mannen gjorde, men där fanns en ytterligare dörr som jag öppnade. Bakom denna dörren var det en kran hall där folk arbetade med stora båtar, så helt plötsligt var jag i ett gammalt varv. Jätte Knasigt, men så verkligt. Och denna drömmen fick mig att fundera mer på det som Olle pratade om för ett tag sedan. Han hade sett ett företag som hette Abus kransystem och som märkte ut sig på grund av den coola gula och blå färgen på deras traverskranar. 
Knasigt hur två verkliga händelser ( filmen & mitt och Olles samtal ) kan kopplas ihop i en och samma dröm!

Leave a Reply

Your email address will not be published.